top of page

OVER GYM BY TIM

Hoi, ik ben Tim! 39 jaar en gymleraar op het Kalsbeek College in Woerden. Daarnaast geef ik ook al enkele jaren training aan de jeugd bij voetbalvereniging VEP. Ik ben dit initiatief begonnen om kinderen meer te kunnen laten sporten. Sportdagen, personal training en kids sportlessen.


De personal training en groepslessen geef ik zelf. De sportdagen organiseer ik samen met Bart. Die zie je hieronder met mij op de foto. Ooit samen in één team als 5-jarige jochies begonnen met voetballen. We weten hoe het is om als kind lekker te mogen sporten. 

In onze vrije tijd zijn we beiden nog enorm actief als sporter. Hardlopen, fitness, sprinttriatlons etc. Daarnaast werken we allebei dagelijks in een sportomgeving. Een leven zonder sport kunnen wij ons dan ook niet voorstellen. Onze kennis, ervaring en enthousiasme brengen wij graag over aan de jeugd van tegenwoordig.


Ons doel? Kinderen plezier laten beleven door te sporten en bewegen. Gewoon lol hebben op het veld of in de zaal. Mét en zonder bal. En ondertussen gezond bezig zijn.

Heb je vragen of misschien wel een heel leuk idee voor Gym by Tim? Bel ons, mail ons of stuur simpelweg een whatsappje.

Groetjes

Tim & Bart

bottom of page